Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Κυριακή της Απόκρεω, 7 Μαρτίου 2021, συμπροσευχήθηκε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο Καθολικό της Μονής Σταυροβουνίου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Μονής, Αρχιμανδρίτου Διονυσίου του Γ’.
Προ της ενθρονίσεως τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στο οποίο προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος συμπαραστατούμενος από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα, ο οποίος ήταν μέλος της αδελφότητας της Μονής, καθώς και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λήδρας κ. Επιφάνιο, Ηγούμενο της Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής Μαχαιρά.

Στη Θεία Λειτουργία συμρποσευχήθηκαν, επίσης, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, οι Πανιερώτατοι Μητροπολίτες Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος και Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μετέβησαν εν πομπή στο Συνοδικό της Μονής, όπου ο νέος Ηγούμενος δέχθηκε τις ευχές των Αρχιερέων, των Καθηγουμένων άλλων Ιερών Μονών, των μελών της αδελφότητας και των προσκυνητών.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A