Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Σε πνευματική χαρά και αγαλλίαση εορτασθηκε το ζεύγος των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων στο Δήμο Τσερίου.

Του Εσπερινού προέστει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσυγγελεύοντα της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Στυλιανού, τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Γεωργίου, τους Εφημερίους του Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρους Κυριάκο Κασπαρή, Χρήστο Τσιοβάννου, Αδάμο Αδάμου, και τους Ιεροδιακόνους Δημητριανό και Ραφαήλ.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στις δύο μορφές των Οσίων της Εκκλησίας, τόνισε ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση συζύγων και γονέων. Αναφέρθηκε στο ότι έχασαν και τα δύο τους παιδιά, και παρά τον πόνο και την θλίψη τους, υπεμειναν με υπομονή τη δοκιμασία τους αυτή.

Τόνισε την αξία των μνημοσύνων για τα προσφιλή μας πρόσωπα, τα οποία ζουν στην θριαμβεύουσα Εκκλησία.

Πριν το τέλος του Εσπερινού, ο Πανιερώτατος, τίμησε τον επί 42 συναπτά έτη αριστερό ψάλτη του Ιερού Ναού, κ. Νίκο Νεοφύτου, για την πολυετή του προσφορά στο Ιερό Αναλόγιο.
Στο τέλος λιτανεύθηκε η εικόνα των Αγίων και τεμάχιο των Ιερών τους λειψάνων πέριξ του Ιερού Ναού.

Στον Εσπερινό παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τσερίου, κ. Σταύρος Μιχαήλ, οι Διευθύντριες των 2 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου, και πλήθος πιστών.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A