Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, μεθαύριο Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό Παναγίας Καθολικής στη Ψημολόφου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, θα προστεί του Εθνικού Μνημοσύνου των ηρώων της Κοινότητος. Τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά, Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας του Κύκκου και την επομένη, το πρωΐ, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην ίδια Ιερά Μονή.

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΑΜΑΣΟΥ

Την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, εορτή του Οσίου Ησαΐου του κτήτορος της Ιεράς Μονής Κύκκου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την  Ακολουθία του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού της εορτής του Οσίου Ησαΐου στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, το πρωΐ, θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, προϊσταμένου του Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής και συλλειτουργούντων άλλων Αρχιερέων.

            Ο εορτάζων Μητροπολίτης, θα δεχθεί τις ευχές, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του, μόνο μετά το τέλος του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας εντός του ιερού ναού, και επιθυμεί, όπωςμη προσφερθούν προς τον ίδιο δώρα για τα ονομαστήριά του. Παρ’ όλ’ αυτά, όσοι θα επιθυμούσαν, μπορούν να δώσουν εισφορά για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως

Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής,

4 Σεπτεμβρίου 2020.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A