Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες του μεγάλου δράματος που αντιμετωπίζει ο δοκιμαζόμενος λαός της Βηρυτού, μετά από τη φονική έκρηξη που συνέβηκε την περασμένη Τρίτη 4 Αυγούστου στο λιμάνι της Βηρυτού.

            Μπροστά σ’ αυτό το δράμα δεν μπορούμε να  παραμείνουμε απαθείς, αλλά θεωρούμε χρέος μας να προστρέξουμε σε βοήθεια των αδελφών μας, στοιχώντας στις αρχές του Ευαγγελίου, το οποίο διαμηνύει την αγάπη προς τον κάθε άνθρωπο, που αποτελεί την τετιμημένη εικόνα του Θεού.

            Απευθυνόμαστε σήμερα προς τα φιλάνθρωπα αισθήματα όλων, όπως μάς το υπαγορεύει  η από αιώνες χριστιανική μας καταγωγή, και  καλούμε όπως συνεισφέρουμε ο κάθε ένας, άλλος από το περίσσευμα και άλλος από το υστέρημα του, όλοι όμως μέσα από την αγαπώσα καρδία μας. Συγκεκριμένα, θα διενεργήσουμε μια προσπάθεια συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας όπως, κονσέρβες, ζυμαρικά, όσπρια και άλλα τρόφιμα, τα οποία να μπορούν να διατηρηθούν στο χρόνο για να είναι και ασφαλής η μεταφορά τους μέχρι και να φτάσουν στο προορισμό τους.

            Όσοι θα ήθελαν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια, θα μπορούν να παραδώσουν την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

            Η Ιερά Μητρόπολις ευχαριστεί την μεταφορική εταιρεία Aramex Κύπρου που ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά προς τη Βηρυτό της ανθρωπιστικής αυτής βοήθειας.

            Είμαστε βέβαιοι, ότι για ακόμη μια φορά θα δείξετε έμπρακτα και γενναιόδωρα την αγάπη σας προς το δοκιμαζόμενο σήμερα λαό της Βηρυτού

            Οδεύοντας προς τη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ευχόμαστε σε όλους Καλό Δεκαπενταύγουστο και ο Κύριος, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου να σας σκέπει, φωτίζει και καθοδηγεί εις πάν έργον αγαθόν.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,

7 Αυγούστου 2020.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A