Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Στις 22 Δεκεμβρίου, στην αυλή μας, εδώ, στηνΙερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής θα έχουμε Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. ένα πανηγύρι που ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής ευελπιστεί να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να φιλοξενούνται όσο πιο πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις γίνεται και η προσφορά να αυξάνεται.

Στο χώρο θα φιλοξενηθούν πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις: ΚΥΚΑΤ, HOPE FOR CHILDREN, ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, ΣΠΑΒΟ, ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚ, ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ, ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΙΜΤ (ίσως η πρώτη φορά που σε μία διοργάνωση σαν και αυτή συνυπάρχουν τόσοι φιλανθρωπικοί Οργανισμοί).

Σπιτάκια με χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα δώρα, εδέσματα, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους από φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σινεμά, σκοποβολή, φαγητό και ότι άλλο βάζει ο νους …

 

Σινεμά για τους μικρούς μας φίλους, αλογάκια, κατασκευές, ταχυδακτυλουργός και Άγιος Βασίλης που από τις 12:00  μέχρι τις  13:00 θα μοιράζει δώρα στα παιδιά.

 

Θα πωλείται φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την μοναστηριακή σούπα που θα προσφέρεται δωρεάν μαγειρεμένη από τους μοναχούς της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασου και Ορεινής , όπως επίσης και ζεστό κρασί.

 

Θα τραγουδήσει η χορωδία της Σχολής Τυφλών, και τη μουσική επένδυση θα αναλάβουν η φιλαρμονική της ΕΛΔΥΚ, φιλαρμονική Λακατάμειας και οι Windcraftjuniorbandκ.α.

 

Στο χώρο θα βρίσκονται και νοσηλευτές του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας οι οποίοι θα πραγματοποιούν αιμοληψία.

 

Θα μας έδινε μεγάλη χαρά να σας έχουμε μαζί μας στο μεγάλο αυτό Πανηγύρι αγάπης και χαράς, που σκοπό έχει να χαρίσει χαμόγελα σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας και να ενισχύσει το έργο των φιλανθρωπικών Οργανώσεων που θα βρίσκονται μαζί μας, και να δοκιμάσετε τα εδέσματα μας. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη και υγεία και Ευλογημένο το Νέο Έτος 2019.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A