Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, το 1οπαδικό φεστιβάλ το οποίο διοργανώθηκε απο το τμήμα Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής.

Ένα φεστιβάλ που στόχο έχει να εξελιχθεί σ’ ένα θεσμό που κάθε χρόνο θα ενώνει τα παιδιά των κατηχητικών όλων των ενοριών της μητροπολιτικής μας περιφέρειας.

Η αυλή της μητρόπολης ξεχείλισε από αγάπη, χαρά και ευτυχία που αναδυόταν μέσα από τις ψυχές όλων των παιδιών που συμμετείχαν.

Από νωρίς το πρωί τα παιδιά μετείχαν σε κοινό εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό απ. Ανδρέα και πάντων των Ρώσσων Αγίων στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς που με πολύ αγάπη σχεδίασαν για αυτούς οι κατηχητές και εθελοντές της περιφέρειας μας.

Όλα τα παιδιά μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους γύρω από το τραπέζι, απολαμβάνοντας το γεύμα που ετοίμασαν με πολύ αγάπη οι διοργανωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φεστιβάλ παρουσίασε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ποδηλασίας ο ποδηλατικός όμιλος της Μητρόπολης «Άγιος Μνάσων».

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το σώμα εθελοντών Λυθροδόντα, το ΕΤΕΑ, τα μέλη του γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας, τους λοιπούς εθελοντές, για την σημαντική βοήθεια τους, αλλά και όλους εσάς που μας  εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και στηρίζετε τις προσπάθειες μας να βρισκόμαστε όλοι κοντά Του και στην αγκαλιά Του.

 

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A