Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.Χρυσοστόμου και μετά από την ευγενική πρόσκληση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ.Ησαίου, μεταφέρθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά η Χαριτόβρυτος Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία.

Το ιερό θησαύρισμα εκόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυίδ, Γέροντος Γαβριήλ και το υποδέχθηκε, μετά από παράκληση του οικείου Ποιμενάρχου, του Μητροπολίτου Ταμασού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, συμπαραστατούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως και από τους Κληρικούς του ναού. Η Υποδοχή έγινε στην Είσοδο του ναού και στη συνέχεια τελέστηκε Αγρυπνία στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος.

Η Τιμία Κάρα μεταφέρθηκε αυτές τις μέρες στην Κύπρο με την ευκαιρία του Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής και η Χριστιανική Ένωση Κυπρίων Επιστημόνων για τον νέο αγιοκαταταχθέντα Όσιο Ιάκωβο τον εν Ευβοία τον Τσαλίκη. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωΐ στην αίθουσα Εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων στην Πάνω Δευτερά.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά για προσκύνημα μέχρι τις 10 το βράδυ της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A