Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Με την δέουσα λαμπρότητα και τάξη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η υποδοχή της Παναγίας της Ελαιωνίτισσας και της Τιμίας Κάρας της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο έξαρχο του Παναγίου Τάφου εν Κύπρω.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε εν πομπή τα ιερά θησαυρίσματα από τον παλαιό ιερό ναό της Αγίας Μαρίνης στον Αναλιόντα μέχρι τον νέο ιερό ναό. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια της  πομπής παιάνιζε η φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολούθως τα ιερά θησαυρίσματα τοποθετήθηκαν στον νέον ιερόν ναό Αγίας Μαρίνης στον Αναλιόντα προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Μετά το πέρας του εσπερινού μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για τα εκατοντάχρονα της αναστήλωσης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας στον Αναλιόντα, πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης με τίτλο «Η ΟΓΔΟΗ ΜΕΡΑ», των γνωστών Ρώσων  επαγγελματιών φωτογράφων «PARSUNA».

Τα εγκαίνια θα τέλεσαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας και ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A