Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Η στήλη δεν θα επικαλεστεί κανέναν ξένο δάκτυλο και καμία σκοτεινή δύναμη για το λάθος της περασμένης Κυριακής με την αναδημοσίευση του κειμένου της 1η Απριλίου αντί αυτού της 27ης Μαΐου.

Στάλθηκε στο τυπογραφείο λάθος κείμενο. Τόσο απλά. Ως εκ τούτου, θεωρούμε πως το κείμενο με τίτλο “Πάρε τον ένα και συγκύλισε τον άλλον. Ήμαρτον Δέσποτα”, αδικεί τον μητροπολίτη Ταμασού, αφού γράφτηκε πριν τη σχετική έρευνα του “Π” που έθεσε τα γεγονότα στις ορθές τους διαστάσεις δημοσιεύοντας σχετικό ρεπορτάζ στην έκδοση της 18ης Απριλίου 2018 με τίτλο: “Βγαίνουν μαχαίρια στην Ιερά Σύνοδο.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είχαμε καταγράψει το γεγονός ότι ο Ταμασού Ησαΐας εξάντλησε όλες τις δυνατότητες του εκκλησιαστικού νόμου, για να αντιμετωπιστεί το θέμα από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου, αλλά και ότι, ακόμη και μετά την καταδίκη του ιερέα από το κράτος και την αθώωση του από την ανακριτική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου, με δική του πρωτοβουλία επανέφερε το θέμα στην Ιερά Σύνοδο, ζητώντας εκδίκαση.

Όπως είχαμε επίσης δημοσιεύσει, το αίτημα του Ταμασού απορρίφθηκε απο την ανακριτική επιτροπή. Σε σχέση με τη στήριξη της Ελένης Φραντζή από τον μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, αυτή δηλώθηκε από την ίδια την οικογένεια της (σχετική επιστολή δημοσίευσε η ηλεκτρονική μας έκδοση), η οποία τον ευχαρίστησε δημοσίως για τη συνεχή και συστηματική φροντίδα του για την Ελένη.

Το κατά λάθος αναδημοσιευμένο άρθρο της 1ης Απριλίου συνετάχθη πριν την έρευνα, γι’ αυτό και περιέχει ανακρίβειες σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα. Συνεπώς, απολογούμαστε.

Πηγή Romfea.gr

 

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A