Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

H Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής και το Τμήμα Ποιμαντικής Διακονίας, ανακοινώνουν τη φετινή λειτουργία των Θερινών Κατασκηνώσεων, στις  κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Παναγιά. Η λειτουργία της Κατασκήνωσης θα διαρκέσει από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου 2018.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι οι ακόλουθες:

  • Αγόρια Γυμνασίου –Λυκείου: 20 μέχρι 25 Ιουλίου 2018
  • Αγόρια Δημοτικού Ε’ και Στ’ τάξης: 25 μέχρι 29 Ιουλίου 2018
  • Κορίτσια Δημοτικού (Ε’ και Στ’ τάξης) και Γυμνασίου: 29 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου 2018
  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά τα οποία φοιτούν στα κατηχητικά σχολεία της μητροπόλεως μας.
  2. Προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και Στ’ τάξης Δημοτικού (για τις περιόδους του δημοτικού). Ωστόσο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριεςθα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυνημμένη Αίτηση Συμμετοχής.
  3. Ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια που θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση θα καταβάλει στη Μητρόπολη και συγκεκριμένα στο Γραφείο Ποιμενικής Διακονίας, το συμβολικό ποσό των €60,00 (εξήντα ευρώ). Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς προς και από την κατασκήνωση, τακαθημερινά έξοδα διατροφής και διαμονής.
  4. Με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό παρακαλώ όπως όλες οι δηλώσεις συμμετοχής παραδοθούν στο Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας μέσω των υπευθύνων ιερέων των κατηχητικών συνάξεων μέχρι τις25 Μαΐου 2018.
  5. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία της Κατασκήνωσης παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22-465452.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την φόρμα συμμετοχής.

Εκ του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A