Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Με την παρουσία πλήθους πιστών εψάλλει το “Χριστός Ανέστη” στον Καθεδρικό Ναό της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, του Αγίου Νικολάου, στην κοινότητα του Επισκοπειού.

Της ακολουθίας της Αναστάσεως, η οποία ετελέσθη στον αύλειο χώρο του Καθεδρικού Ναού, στην παρουσία του λαού, οι οποίοι κρατούσαν αναμμένες λαμπάδες με το Άγιο Φως, και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Ποιμενάρχης της των Ταμασέων Εκκλησίας, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Κυπριανό Παπαδόπουλο, τον Οικονόμο Θεόφιλο Αλχούρι, τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη και τον Ιεροδιάκονο Αρσένιο Αθανασίου.

Ο Πανιερώτατος μετά την τελετή της Αναστάσεως, επισκέφθηκε, για να ευχηθεί το “Χριστός Ανέστη”, τους δύο Ναούς που βρίσκονται στον περίβολο της Μητροπόλεως, τον ρωσσικής τεχνοτροπίας Ναό του Αποστόλου Ανδρέου και πάντων των εν Ρωσική γη διαλαμψάντων Αγίων και του Αγίου Ιωάννου του Ρουμάνου και Αγίας Κυριακής, όπου σε αυτούς τους δύο Ναούς παρέστησαν Ρώσοι και Ρουμάνοι, αντίστοιχα, που εγκαταβιούν στην Κύπρο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος ευλόγησε τα αυγά και μοίρασε σε όλο το εκκλησίασμα αυγά και φλαούνες ανταλλάζοντας τις πασχάλιες ευχές με το λαό.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A