Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μόσχα με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο και τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής αριμανδρίτη  Ιωάννη συνοδεύοτνας τον  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο τον Β’ σε επίσημη επίσκεψη του στην Μόσχα επί τη ευκαιρία των εορτασμών  για την 100η επέτειο της αποκατάστασης του θεσμού του Πατριαρχείου Μόσχας.

Την περασμένη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2017 τελέσθηκε με λαμπρότητα Διορθόδοξο Πατριαρχικό Συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα, ενώπιον του ιερού λειψάνου του Αγίου Τύχωνος επί τη ευκαιρία της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου(παλαιό ημερολόγιο).

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄, συλλειτουργούντων των Πατριαρχών Ιεροσολύμων Θεοφίλου, Μόσχας Κυρίλλου, Ρουμανίας Δανιήλ και Σερβίας Ειρηναίου.

Επίσης συλλειτούργησαν οι Αρχιεπίσκοποι Κύπρου Χρυσόστομος, Αλβανίας Αναστάσιος, Πολωνίας Σάββας, Τσεχίας Ράστισλαβ, Ουκρανίας Ονούφριος, Αμερικής και Καναδά Τύχωνας και Εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Γεωργίας και Βουλγαρίας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας αλλά και άλλοι πολλοί αρχιερείς.

Την επομένη, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2017 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος ο Β’ και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας είχαν κατ’ ίδιαν επίσκεψη με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας και πασών των ρωσιών κ.κ. Κύριλλο.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A